... ledelsen sætter retning og hastighed 
 - kan det ses i systemet? 


  manator aps 

Startside 
Nyheder 
Kontakt os 
English 

    Ydelser         Om os          
     Vi vil   ::   Vi kan   ::   Vi tør   ::   Referencer   ::   Samarbejdspartnere   ::   Nyheder   ::   Kontakt    
BACK > Om os > Referencer > Case: HN Group A/S, Billund

ISO 9001 og ISO 13485 certificeret kvalitetsstyring hos HN Group A/S

HN Group A/S er en sund, fleksibel og innovativ plast-underleverandør i Billund. 

Kunderne får højt kvalificeret rådgivning om emneudformning, materialevalg m.v., når HN Group hjælper med at løse kundens behov for tekniske komponenter i sprøjtestøbt eller termoformet plast. 

Fleksibilitet er en del af forretningskonceptet hos HN Group. Kunderne hjælpes med såvel prototypefremstilling, små serier og produktmodning i kundens udviklingsfaser og - i den anden ende af skalaen - traditionel masseproduktion af plastemner til industriel anvendelse og fødevareemballage.

HN Group A/S - Kvalitetsstyring af kerneprocesserne ... Erik Nielsen, Manator Aps, har siden starten af 2007 fungeret som HN Groups huskonsulent - eller kvalitetschef på deltid. Erik startede i det, der dengang hed J.G.M. Plast A/S, som i 2008 blev fusioneret med HN Tools A/S, til det, der i dag hedder HN Group A/S.

Siden fusioneringen har Erik hjulpet virksomhedens ledelse og medarbejdere med at opdatere og integrere kvalitetsstyringssystemet i den "nye" virksomhed. 

I september 2010 blev en vigtig milepæl nået, da HN Group modtog både ISO 9001 og ISO 13485 certifikaterne fra Bureau Veritas Certification. 

ISO 9001 kræver ingen yderligere forklaring, mens ISO 13485 omfatter mere specifikke kvalitetsstyringskrav vedr. fremstilling af medicinsk udstyr. Denne ekstra certificering er relevant, fordi HN Group er underleverandør af plastkomponenter og -emballage til medicinsk udstyr.

Topledelsen forstår betydningen af at efterkomme kundekrav - og at det effektivt kan opnås ved at kvalitetsudvikle virksomheden! HN Group arbejder ufortrødent videre med sine strategier som skal sikre, at virksomheden bliver den bedste i branchen. 

For at få endnu mere fokus på kvalitetsstyring og forbedringer, valgte HN Group i efteråret 2011 at ansætte en kvalitetschef, som kan dedikere hele sin tid til opgaverne. HN Group er nu meget kompetent og selvkørende med sin egen kvalitetsfunktion.

Erik Nielsen synes det har været en spændende og succesfuld rejse, at være med til at bringe HN Group den første vej til dette kvalitetsledelsesmæssige niveau - og han glæder sig over, at den positive udvikling fortsætter hos HN Group. Endnu en god kunde hjulpet til en endnu bedre fremtid.

Læs mere på
HN Groups hjemmeside.

[ Referencer ] 

BACKTop   | Kontakt os |
|  Opdateret: 13-08-2019   © Manator Aps - Herthavej 7 - 7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |