Strategisk værdi med ledelsessystemer ...

  manator aps 

Startside 
Nyheder 
Kontakt os 
English 

    Ydelser         Om os          
  Ledelsessystemer & -værktøjer  ::  Værdi- & risikoanalyser  ::  Kurser  ::  Netværk & ERFA-grupper
BACK > Ydelser > Netværk og ERFA-grupper 

Netværk og ERFA-grupper om ledelse og systemer

- for chefer og andre nøglemedarbejdere der arbejder med ledelse, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, processer, forandringer og lignende opgaver  ...

Videndelingsnetværk

Indsatsen
Aktiv deltagelse i dit netværk - vi sørger for rammerne.

Resultaterne 
Viden, sparring og udvikling i faglige og sociale netværk

Netværket er et forum som sikrer, at du altid kan få inspiration, sparring, gode råd og direkte hjælp til at løse dine problemstillinger og opgaver...!

Du får tætte personlige og faglige relationer i din erfa-gruppe samt direkte adgang til en stor mængde værdifuld viden i det landsdækkende netværk. Desuden afholder vi netværksseminarer og workshops med fokus på medlemmernes specifikke ønsker og kompetencebehov. 

Hertil kommer en række ekstra medlemsfordele... 

Netværkskonceptet ...

Netværk om Ledelsessystemer er et videndelings- og samarbejdsnetværk for personlige medlemmer og deres virksomheder

  • Du kan finde konkret hjælp til at løse problemer, udvikle dine egne kompetencer og finde ny inspiration - alt sammen gennem netværkets store viden og erfaring. Samtidig udvikler du dit kontaktnet blandt chefer, ledere og andre nøglepersoner fra mange forskellige virksomheder. 
     

  • Din virksomhed opnår desuden både konkrete og kontante fordele i form af gratis konsulent-hotline til dig, samt fordelagtige priser på rådgivning, sparring og ressourceydelser fra vore konsulenter. 

Hos os koster et års medlemskab det samme som du betaler for  en almindelig én-dags konference. Alligevel er netværksværdien og dit øvrige udbytte mange gange større i Netværk for Systemfolk ... 

Netværkstjenesten har sin egen hjemmeside: 

www.ledelsessystemer.dk 

Tips: Tilmeld dit meget gerne på vores interesseliste, så kontakter vi dig når der er relevante muligheder som passer på din profil...!  
Du kan også henvende dig til netværkskoordinator Erik Nielsen for at få mere at vide om netværket og de konkrete erfa-grupper.
BACKTop   | Kontakt os |
|  Opdateret: 07-02-2019   © Manator Aps - Herthavej 7 - 7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |